Directe 4.0 de Ràdio 4-rne celebra els seus 400 programes amb estudiants de comunicació de la UPF


Especial 400 

Especial 400 programes del Directe 4.0 de Ràdio 4 amb Xantal Llavina


  • Dimecres 20 de febrer
  • Campus Poblenou de la UPF
  • De 16h a 19h
mpliar imatge
DIRECTE 4.0 - RTVE.es
DIRECTE 4.0 - RTVE.es 15.02.2013
Ràdio 4 RNE serà el dimecres 20 de febrer de 16.00h a 19.00 h de la tarda, a la UPF Campus Poblenou. La periodista Xantal Llavina i el seu equip del Directe 4.0 de Ràdio 4 realitzaran en directe el magazin dedicat al Dia Mundial de la Ràdio 2013 i també dedicat a la clausura del Postgrau de Locució de Ràdio i Televisió de l'IDEC-UPF. També serà protagonista la gala de lliurament del premi Salvador Escamilla, un guardó que atorga anualment l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Radiofòniques d'Espanya i que reconeix el millor programa de la radiodifusió pública i privada catalana.
Per això, el programa inclourà entrevistes amb la periodista Pepa Fernández (directora de No es un dia cualquiera de RNE), amb els periodistes i professors Salvador Alsius,Lluís CaellesMaite Buenafuente Toni Aira. Passaran pel programa els dos guardonats del premi Salvador Escamilla d’enguany, en Cinto Niqui de Ràdio 4 i laRosa Badia de la Cadena SER i es repassarà la història de la ràdio amb Jorge Álvarez, President Acadèmia Espanyola de la Ràdio, els periodistes Joan Armengol,Enric FrigolaDavid Escamilla i la Vicerectora d’Estudiants de la UPF, Emma Rodero. També s’entrevistarà els coneguts dobladors de cinema Camilo García Bruno Jordà, les veus de Harrison Ford i Reed Diamond.
L’actor Quim Masferrer farà connexions en directe i s’escoltaran reportatges d’enFerran Grau sobre les veus de la ràdio i l’Arxiu Sendra de fotografia de RNE. El grup català Blaumut tocarà en directe i coneixerem el Reactable, un experiment tecnològic i musical nascut a la Pompeu Fabra i així com la feina feta pels estudiants del Postgrau de la UPF. I també, hi haurà concurs i molts premis pels mateixos estudiants des de l’auditori
Per tal de facilitar el seu seguiment, totes les activitats es podran veure en directedes de la web de la Festa, que tindrà el hashtag a Twitter #festaradioUPF. Així mateix,l'Associació de Ràdios Universitàries Espanyola (ARU) difondrà la jornada des del seu web i per tant, hi tindran accés totes les planes de les ràdios universitàries d’Espanya, que podran seguir l'esdeveniment via streaming.

Entradas populares