2ONA TEMPORADA DE DIRECTE 4.0 A RÀDIO 4 RNE 100.8 FM, LA PRIMERA EN CATALÀ


AUDIOS I PODCASTS DEL PROGRAMA 

DIRECTE 4.0 : AQUÍ :  HTTP://WWW.RTVE.ES/PODCAST/RADIO-4/DIRECTE-40/

Cada tarda Entrevistes amb profunditat , fem un Cafè o Té amb famosos,  Concurs i molts Premis,actualitat i opinions dels Diaris Digitals i els #hastags del dia amb Roger Franco i l’equip del programa i connexions en directe amb els responsables de les portades dels diaris: La Vanguardia, El Periódico, El PuntAvui, Diari Ara i El Mundo a Catalunya.
En aquesta segona temporada estrenem nous col.laboradors. El periodista Sergi Mas ens farà elCara a Cara més irònic de l’actualitat, Saül Gordilloamb la seva Xarxa.cat ens portarà les darreres notícies d’Internet i Twitter. També un cop al mes el periodista Jaime Peñafiel farà la seva HP: Hora Peñafiel.  Albert Rami ens donarà remeis per viure millor, un cop al mes el psicòleg Antonio Bolinchesens analitzarà el nostre territori emocional i Elena Crespi ens parlarà de sexe. El coach Joaquim Vallsens proposarà ser més optimistes. La periodista de Ràdio 4 Conxita Casanovas ens portarà el cinema i amb la Maite Boada ens n’anirem de viatge.
I tornen els col.laboradors de la primera temporada!Quim Masferrer superarà un Repte d’Actualitat diari i rebrem la visita d’alguns dels seus amics, La Contra 4.0 amb el periodista de la Vanguardia Lluís Amiguet, els Jordan Vips amb la periodista de El Punt Avui Mari Jou Jordan, Economia 4.0 amb  el professor de IESE Jaume Llopis, Clàssics 4.0 amb Bernat Dedéu, laCuina 4.0 amb Fabián Martín,  Social Media amb Dani Casanovas,  Publicitat a la xarxa amb la Carlota Fàbregas , Escena 4.0 amb Enric Cambray,  el Jardi 4.0 amb la Laura Calçada , l’Óscar Moré A peu de carrer,  Emprenedors amb l’Albert Riba, Books and the city amb la Rosa Gil i el David Escamilla, Imma Sust i els seus Singles, Vins amb Meritxell Falgueras, Món Nou amb Mireya Ashley, Salut 4.0 amb els metges Neus Jou i Manuel Mainar, el Queixer automàtic i elRepor 4.0 amb Ferran Grau, sabrem Good News i vides rellevants amb David Escamilla, Pista 4.0 i els Millors Moments de la setmana amb l’Edu Fusté. També,Música 4.0 amb Bruno Sokolowicz, Esports 4.0 i Tertúlia Social. http://www.rtve.es/radio/20120906/programa-directe4-xantal-llavina-tardes-radio4-entrevistes-actualitat-famosos-convidats-premis-seccions-internet-xarxes/444701.shtml


Col·laboradors 4.0: Sergi Mas, Saül Gordillo, Mari Jou Jordan,  Bernat Dedéu, Lluís Amiguet, Quim Masferrer, Jaume Llopis, Fabián Martín, Carlota Fàbregas, Rosa Gil, Albert Riba, Dani Casanovas, Mireia Ashley, Enric Cambray,  Laura Calçada, Albert Rami, Maite Boada, Óscar Moré, Imma Sust, Conxita Casanovas, Roger Franco, Antonio Bolinches, Elena Crespi, Joaquim Valls, Bruno Sokolowicz, Meritxell Falgueras i els metges Neus Jou i Manuel Mainar.
Tertulians 4.0: Miquel Martí Gamisans, Nathan Baidez, Marta Sánchez (TVE), Marta Cáceres (TVE), Víctor Farradellas, Xavi Díaz (TVE) ,  Josep Capdevila (Sport), Pep Riera (El 9 esportiu),  l’assessor d’imatge  professional Josep Pons, Sergi Dejuan (El 9 esportiu),  Oriol Domènech (Mundo Deportivo), Xavi Riera de la Sexta Deportes, Carme Barceló (Punto Pelota), Edgar Fornós (Barça TV) i els companys d’esports de Ràdio 4.
Directe 4.0 truca’ns i participa! Concursa amb nosaltres i emporta’t premis o opina amb nosaltres al programa: 900.630.630. També ho pots fer a través de les xarxes socials: el nostre Facebook o Twitter @Directe4 o a través del correu electrònic del programa:  directe4.0@rtve.es
Ens trobaràs a Barcelona al 100.8, a Girona al 106.2, a Lleida al 87.9 i Tarragona al 90.7. Recupera tots els podcasts del programa a la web de Ràdio 4, la primera en català.


Entradas populares