TV3 - LA NIT EN DIRECTE"La nit en directe" és un programa d'entreteniment que ocuparà la franja nocturna de TV3, de dimarts a divendres, presentat per Xantal Llavina i Xescu Tapias. 

Xantal Llavina serà l'encarregada de conduir el programa des del plató i en Xescu Tapias ho farà sempre des de l'exterior, amb la intenció d'apropar TV3 a la gent. Cada dia el programa també estarà en directe per algun racó de Catalunya per viure des de les festes majors fins als concerts més multitudinaris o qualsevol altre esdeveniment festiu. L'objectiu és mostrar de forma divertida i relaxada com són les nits d'estiu i quins en són els protagonistes. 

Seguint la línia de l'"En directe", el programa oferirà reportatges d'interès general, consells útils per viure millor l'estiu i estarà present als festivals més importants que se celebren a Catalunya. Buscarà, entre altres coses, els que treballen mentre els altres gaudeixen de les vacances i explicarà què es pot fer i què està obert a la matinada. 

"La nit en directe" també tindrà entrevistes al plató o al lloc on hagi anat en Xescu Tapias i buscarà la participació dels espectadors a través de missatges curts que apareixeran a la pantalla responent als temes que es plantegin al llarg del programa. 

Els reporters del programa seran la Lídia Penelo, la Maria Cinta Méndez, la Susanna Bergés, el Xavi Ortells, l'Òscar Moré i el Txabi Franquesa. Ells seran els encarregats de recórrer tot Catalunya per fer que les nits de TV3, aquest estiu, siguin una festa.


TOTS ELS VÍDEOS DE "LA NIT EN DIRECTE"-TV3:

http://www.tv3.cat/ptv3/tv3TotsVideos.jsp?idint=208385005

30/09/2006
Víctor Valdés, porter del Barça
Parlem amb el jugador barcelonista i amb l'actor Eduard Fernández. També visitem la Festa Major de Granollers i coneixem el DJ de la discoteca Razzmatazz.


23/09/2006
Samuel Eto'o
Ens visita el golejador del Barça Samuel Eto'o, parlem amb l'actor Adrià Collado i ens n'anem de festa a la discoteca Bikini.


17/09/2006
Llucià Ferrer
Entrevistem el periodista i presentador Llucià Ferrer, viatgem fins a Banyoles amb els "Dijous paella" i entrem en directe a una festa hip-hop.


16/09/2006
El Màgic Andreu
Parlem amb Màgic Andreu, visitem la Casa Barral de Calafell, on hi ha el ballarí Antonio Canales, i ens apropem a la Festa Major de Capellades.


01/09/2006
Mònica Terribas presenta la nova edició de "La nit al dia"
Acomiadem el programa amb Mònica Terribas, que ens presenta la nova temporada de "La nit al dia". Anem a Santa Oliva, a Razzmatazz i al Mirabé del Tibidabo.


25/08/2006
Sergi Bruguera
Parlem amb el tenista, anem a sentir chill-out a Reus i coneixem com és la feina dels relacions públiques que treballen de nit.


24/08/2006
Els actors de "Locos por el sexo"
Entrevistem l'actor Jordi Díaz, parlem amb els actors de "Locos por el sexo", i ens apropem al món dels tatuatges.
ropem al món dels tatuatges.


La nit en directe - 22/08/2006
Xavier Graset
Parlem amb el periodista Xavier Graset, anem a la Festa Major de Sants, i veiem com es fa el "body painting".


La nit en directe - 18/08/2006
Com treballen els relacions públiques de nit?
També visitem l'Hotel Llafranc, on han deixat la seva petjada un munt d'estrelles de Hollywood, ens remullem a la Festa de l'Aigua de Tarragona i anem al Correbar de Sant Quintí de Mediona.


La nit en directe - 15/08/2006
Joan Laporta
Entrevistem el president del Barça, Joan Laporta, visitem la Carme Ruscalleda al seu restaurant de Sant Pol i comprovem la marxa que hi ha a La Paloma i al Baja Beach de Barcelona.


La nit en directe - 11/08/2006
Cristina Dilla, protagonista de "Ventdelplà"
Som a la festa major de Guardiola de Fontrubí amb la Beth i els Gossos. També visitem la de Martorell, i fem una ruta pels locals de Barcelona on es pot escoltar música en directe. Visitem el Museu Dalí de nit i veurem l'activitat que hi ha als quioscos de la Rambla oberts de matinada.


La nit en directe - 10/08/2006
L'actor Julio Manrique
Ens visita l'actor català, cada cop més conegut a casa nostra gràcies a sèries d'èxit com "Porca misèria" i "Temps de silenci".


La nit en directe - 09/08/2006
Entrevista a Justo Molinero
Visitem el Shoko, local de moda de Barcelona, coneixem la primera ballarina del Pink Floyd Ballet, Lucía Lacarra, i parlem amb Justo Molinero.


La nit en directe - 08/08/2006
Una nit de lluna plena
Sentim Mònica Green des de Sant Pol, anem a la Festa Major de Tona, descobrim com menja la gent els gelats, i entrevistem Regina.


La nit en directe - 04/08/2006
Fire Music Festival de Roses
El programa visita el Fire Music Festival de Roses i entrevista l'actor Lluís Marco. A més, coneixem els protagonistes de l'obra de teatre "Nausica".


La nit en directe - 03/08/2006
Reaparició de Xavier Sardà
Entrevistem Xavier Sardà, escoltem música chill-out a l'hotel Arts de Barcelona i coneixem els mons dels drag queens i dels firaires.


La nit en directe - 02/08/2006
Nits de jazz a La Pedrera
El programa balla tots els ritmes, i escoltem jazz al terrat de la Pedrera de Barcelona.


La nit en directe - 01/08/2006
Parlem de sexe, amics i relacions de parella
Parlem amb qui ha revolucionat últimament els adolescents catalans...


La nit en directe - 28/07/2006
La finestra indiscreta
El programa inclou diferents reportatges d'activitats lúdiques nocturnes.


La nit en directe - 26/07/2006
Sortides nocturnes en bicicleta
El programa inclou diferents reportatges d'activitats lúdiques nocturnes...


La nit en directe - 25/07/2006
Festes a Mataró i Blanes
El programa inclou, entre d'altres, reportatges sobre la Festa de Major de les Santes de Mataró, els Focs de Santa Anna de Blanes, la feina dels animadors d'un hotel de Salou i la cura dels cabells.Entradas populares